Wij zijn gevestigd in Leeuwarden en onze webshop bouwstaalnet.nl maakt deel uit van Leeuwarder Buig-& Vlechtcentrale vof. Onze producten kunnen online worden besteld en bezorgd worden of afgehaald worden in Leeuwarden tijdens onze openingstijden van maandag tot en met vrijdag, van 7:00 tot 16:00 uur. Wij leveren door heel Nederland en bij voorraad is de levertijd meestal binnen 3 werkdagen.

Let op dat de voorraadindicatie bij de artikelen onze voorraad in Leeuwarden betreft. We werken echter veel samen met onze leverancier in het midden van het land, die bijna alles op voorraad heeft en dus snel kan leveren.

Bij afname van meerdere stuks bieden wij kortingen aan. Meer informatie over de kortingen is te vinden door op de link 'meer informatie' bij de producten te klikken. Hier vindt u ook een bijlage met de vorm van de netten.

Voor bedrijven leveren wij ook grotere partijen en kunt u contact met ons opnemen via info@bouwstaalnet.nl. Verder kunnen wij prefab wapeningsconstructies op maat maken in onze eigen werkplaats.

Foto